Armonizarea ființei prin dans

Te-ai gândit că dansul poate fi o formă de exprimare a unor trăiri interioare a căror eliberare te poate ajuta să vindeci vechi blocaje emoționale?

La fel de bine îl poate ajuta pe copilul tău să se dezvolte armonios, cu încredere în sine și fără inhibiții inutile.

Tabăra "Legături" - 8-13 august 2022, Cloașterf, jud. Mureș

Nu rata momentul, înscrie-te sau trimite-ți copilul pentru o experiență specială.

,,Tabăra artistică ‘Legături’ este o invitație la o călătorie introspectivă alături de un grup de artiști naționali și internaționali cu o vastă experiență în transmiterea artelor aplicate (expresie corporală, modă și design, foto/video, teatrul de animație și arta vorbirii) – un alt mod pentru participanti (familii si nu numai) de a petrece timpul liber împreună,  într-o formă inteligentă, potențializatoare de emoții, împărtășiri și descoperiri ale propriei individualități în cadrul unui colectiv . Legături directe, indirecte, interne sau externe cu, prin și pentru natură, față de propriul său EU, această tabără își propune un exercițiu de transversalitate artistică între generații, accesibilă tuturor pentru a crea noi legături sau pur și simplu pentru a îmbunătății cele existente prin intermediul atelierelor practice și spectacolelor oferite de către artiștii invitați.“ 

Daniel POP, ccoordonator artistic al taberei ,,Legaturi”, coregraf, director artistic ART12PM (Franța-România-Mexic)

Daniel Pop

Daniel Pop

Dansator, coregraf și pedagog internațional, originar din Târgu-Mureș, Daniel abordează mișcarea ca un fenomen, cuvânt și Univers ce se îmbină și dezbină pentru a se găsi. Dar și pierde sau căuta. Vasta sa experiență in transmiterea atelierelor de expresie corporală, structură de corp și armonizarea respectiv coordonarea trup-suflet, respirații-mișcări i-au permis să își dezvolte propria sa pedagogie adaptată grupurilor sau individualităților. Absolvent al științelor sociale, dansului contemporan, filozofiei artistice la Târgu-Mureș, Buenos Aires și Paris, cercetările sale continuă pentru a dezvolta o metodologie proprie respectiv creațiile sale artistice hibride duc spre transversalitate, intergeneraționalitate și interculturalitate constructivă. O călătorie introspectivă in propriul EU, natura in propria sa natură.

Articole inrudite