inima

Autoreglarea emoțională prin activarea inteligenței inimii

Webinar gratuit marți 7.09.2021 ora 18, doar pentru cadre didactice


Cum ar fi să existe tehnici extrem de simple care în câteva minute îți pot modifica răspunsul la stres?

Cum ar fi să poți vedea cu ochii tăi cum starea de anxietate și panică se reduce în mai puțin de un minut?

Cum ar fi să îi poți antrena pe elevi să aibă mai multă răbdare, încredere în ei și mai puțină teamă la verificări?

Cercetările conduse de Heartmath Institute în ultimii 30 de ani au condus la identificarea unor parametri fiziologici măsurabili și antrenabili care pot sta la baza unor performanțe profesionale și școlare și a unui model de relaționare armonios prin implementarea unei stări de coerență între funcțiile mentale, emoționale și organice, conducând la abilitatea de autoreglare și optimizare a stărilor emoționale în armonie cu intențiile și obiectivele propuse prin activarea a ceea ce a fost denumit "inteligența inimii".

Sunt Dr. Adrian Alecu și din perspectiva celor 31 de ani de experiență în medicină și 23 de ani de experiență în învățământ și formare, te invit să parcurgem împreuna teoria și practica acestui subiect într-un webinar dedicat în exclusivitate dascălilor.

La finalul acestei întâlniri, dacă vei fi unul dintre participanți, te vei putea bucura de următoarele:

  • vei avea capacitatea de a aplica pe tine însuți tehnici de autoreglare emoțională prin fenomenul de "coerență inimă-creier",
  • vei putea exersa în timp pentru a obține o stare zilnică de toleranță îmbunătățită la stres,
  • vei putea înlocui o stare emoțională cu alta în câteva minute
  • și mai ales vei putea transmite elevilor tăi aceste cunoștințe în așa fel încât să obții o atmosferă mai constructivă și mai armonioasă în clasă.

Dacă ești de acord că aceste deprinderi îți pot aduce ție și elevilor tăi mai multă bucurie, satisfacție și rezultate mai bune te invit să nu ratezi ocazia de a participa gratuit la acest webinar cu locuri limitate care va avea loc pe Google Meet și să te înscrii completând căsuțele de mai jos.

După înscriere vei primi un email prin care ți se va solicita confirmarea înscrierii. Te rog să îl cauți și în spam dacă nu apare în câteva minute (marchează-l ca non-spam) și atinge butonul "Mă abonez". Vei primi linkul de participare la webinar prin email în ziua evenimentului.


Sunt profesor, mă înscriu și sunt de acord să primesc prin email informații legate de webinar și tema acestuia știind că mă pot dezabona oricând: