WEBINAR - Creierul din inimă și reacția la stress

Creierul din inima

Cursul dedicat cunoașterii de sine a avut loc în 5 mai 2021. 

Înregistrarea este disponibilă pe canalul youtube Bioguru - abonează-te

> > Urmărește gratuit cursul < <

Urmărind acest curs vei avea ocazia să înveți:

  • despre felul în care inima gestionează emoțiile
  • cum ajungi de la emoții la stress
  • ce este de fapt stress-ul și de ce îl simți
  • cum se poate măsura nivelul de stress
  • ce poți face concret pentru a avea o reacție pozitivă în diferite situații
  • cum poți participa și ajuta la experimente practice și cercetări

> > Urmărește gratuit cursul < <

De ce este gratuit? Pentru că deocamdată cheltuielile sunt susținute din fonduri colectate de Asociația Dr. Alecu, fonduri la care poți să contribui și tu completând formularul 230 pentru redirecționare de sume din impozit, care altfel oricum merg la stat.

Poți descărca de aici formularul 230 precompletat cu datele Asociației Dr. Alecu și poți afla mai multe despre asociație și destinația sumelor.

Clic mai jos ca să distribui:

Adrian Alecu

Adrian Alecu

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș. Experiență în meditație din 1993, medicina internă din 1997, homeopatie și gemoterapie din 1999, ecografie din 2005, ozonoterapie din 2011, intoleranțe alimentare din 2014. Asistent universitar, cercetător și lector cu experiență internațională în gemoterapie și homeopatie. Doctorat în medicină/homeopatie în 2012. Consilier dezvoltare personală (coach), formator (trainer), practician Heartmath și practician EFT și Matrix Reimprimting certificat. Pasionat de găsirea, corelarea și aplicarea celor mai eficiente metode naturale de vindecare și păstrare a stării de sănătate și de bine în moduri în care să fie folosite la maximum resursele proprii ale organismului cu minimă intervenție din exterior.

Articole inrudite

Stresul la scolari

WEBINAR - Stresul la școlari

Mulți copii sunt afectați negativ de rezultatele școlare, confundând nota obținută la un test cu valoarea care li se acordă ca…