WEBINAR - Stresul la școlari

Stresul la scolari

Mulți copii sunt afectați negativ de rezultatele școlare, confundând nota obținută la un test cu valoarea care li se acordă ca om.

Înconjurând copilul cu afecțiune și apreciere indiferent de rezultatele obținute la școală și încurajându-l în mod pozitiv că poate mai mult îi poți susține să aibă un climat de dezvoltare armonios și să dezvolte încredere în sine, acestea ducând apoi inevitabil și la performanțe mai bune.

Cum putem face asta fără să ne enervăm, și cum putem ajuta școlarul concret?

Am pregătit o serie de tehnici simple si jucăușe pe care le poți combina cu remedii accesibile și naturale (gemoterapie, uleiuri esențiale) pentru a optimiza echilibrul și reacția la solicitări școlare.

Dacă vrei să le afli vizionează înregistrarea webinarului despre stresul la școlari din 26.05.2021 și vei învăța ce poti face, indiferent dacă ești părinte, dascăl sau școlar.

Afla mai multe despre organizatori: earome.ro si bioguru.ro

Distribuie cui crezi că îi poate fi util!

Adrian Alecu

Adrian Alecu

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș. Experiență în meditație din 1993, medicina internă din 1997, homeopatie și gemoterapie din 1999, ecografie din 2005, ozonoterapie din 2011, intoleranțe alimentare din 2014. Asistent universitar, cercetător și lector cu experiență internațională în gemoterapie și homeopatie. Doctorat în medicină/homeopatie în 2012. Consilier dezvoltare personală (coach), formator (trainer), practician Heartmath și practician EFT și Matrix Reimprimting certificat. Pasionat de găsirea, corelarea și aplicarea celor mai eficiente metode naturale de vindecare și păstrare a stării de sănătate și de bine în moduri în care să fie folosite la maximum resursele proprii ale organismului cu minimă intervenție din exterior.

Articole inrudite