vindecare

Vindecarea din interior

Dacă ai o problemă cu televizorul îl duci la reparat. Instalațile ți le rezolvă instalatorul, o haină ți-o ajustează croitorul, iar zugravul îți zugrăvește. 

Dacă ai o problemă de sănătate mergi la doctor și ți-o rezolvă. Iei o pastilă (sau 20) sau îți taie ceva din tine și ai scăpat.

Am fost obișnuiți să considerăm medicina ca o meserie și da, tehnic vorbind așa este, un serviciu furnizat cu înaltă responsabilitate de un profesionist care învață pe tot parcursul vieții pentru a-ți putea rezolva tie problema de sănătate.

Totuși, cum ar fi dacă ai ști că ai în tine resurse nebănuite prin care corpul tău se poate vindeca singur în multe din cazuri?

Cum ar fi dacă ai putea să îți activezi propriile mecanisme regeneratoare sau, și mai bine, cum ar fi să ai o viață echilibrată în care să te bucuri de fiecare secundă păstrându-ți o stare optimă de sănătate și de bine?

Cum ar fi ca sistemul de sănătate să se ocupe cu sănătatea în loc să se ocupe cu bolile?

De peste 10 ani studiez care sunt mecanismele prin care apare vindecarea în situații în care bolnavul este convins că se va face bine și pot să spun că am găsit răspunsuri promițătoare. Infomația necesară vindecării se află deja memorată în fiecare celulă și trebuie doar accesată, printr-o comandă fermă de activare. Mai departe, celulele, țesuturile, organele, au multiple resurse prin care pot activa, în urma acestei comenzi ferme, procese regenerative sau de eliminare care să ducă la vindecare.

Mai trebuie să știi și că există fenomenul invers: organismul se poate și îmbolnăvi în urma unei comenzi ferme, activând procese inverse, degenerative sau distructive. Celulele tale văd ce faci, ascultă ce spui, știu ce gândești. E alegerea ta ce le oferi.

Urmărește articolele și evenimentele de pe această pagină, urmează să discutăm pe larg despre aceste fenomene și despre lucruri concrete pe care le poți face pentru tine în așa fel încât să devii cea mai bună versiune a ta, așa cum îți dorești. 

Primul pas: webinarul despre inimă și stress