Intuiție la comandă - atelier live

Coerența inimii sau coerența inimă-creier ar putea fi termeni care îți par complet noi sau poate că ai mai auzit sau deja ești chiar familiarizat cu conceptul.
 
Foarte pe scurt, cercetări din ultimii 30 de ani arată că inima ”gândește” pe cont propriu, ia decizii și chiar are idei bune, bazându-se pe o rețea de neuroni asemănători cu cei din creier, a căror activitate are strânsă legătură cu gestionarea emoțiilor, dar totodată și cu luarea deciziilor pe bază emoțională.
 
Și atunci, cum ar fi să poți folosi conștient și controlat această inteligență a inimii, pe care o putem numi intuiție? Cum ar fi ca ea să îți furnizeze idei exact atunci când ai nevoie de ele și în modul cel mai potrivit?
 
Răspunsul la această întrebare l-am discutat  în data de 5 mai 2022 într-un atelier mixt online și în sală, la Clinica Veroniki Life din București, care a durat 2 ore. 
 
Vei putea viziona înregistrarea dacă devii membru bioguru.ro. Te rog să soliciți personal accesul la înregistrare prin mesaj către adresa de email de unde vei primi mesajul automat după ce te abonezi.
 
 
 
Condiții de participare: deschidere, curiozitate, dorință de dezvoltare. Nu ai nevoie de pregătire anterioară.
 
Ca și participant vei avea ocazia:
  • să înțelegi și să aprofundezi infomații despre creierul din inimă și legăturile lui cu restul sistemului nervos
  • să înțelegi cum funcționează conexiunea coerentă între inimă și creier
  • să afli despre rolul inteligenței inimii
  • să afli despre felul în care participă inima la comunicarea ta cu tine însuți și cu mediul înconjurător
  • să participi practic la exerciții de activare a coerenței inimii și intuiției împreună cu toți participanții
 
Ca și participant în sală vei avea în plus ocazia
  • să îți determini pe loc nivelul de coerență a inimii cu ajutorul dispozitivelor de bio-feedback de la Heartmath Institute
  • să observi în timp real cum îl poți influența prin exercițiile practice.

Acest eveniment face parte dintr-o serie dedicată informării asupra unor instrumente de lucru cu sine în scopul evoluției personale, deci urmărește în continuare bioguru.ro aici pe site, sau pe facebook

 
Care crezi că ar fi o taxă de participare corectă pentru această manifestare?
Asociația Dr. Alecu consideră că o meriți gratuit dacă ești înscris la bioguru.ro și de aceea va susține financiar toate cheltuielile ocazionate de acest eveniment special. Înscrierea la bioguru.ro este gratuită și îți aduce accesul la informații utile dezvoltării personale și sănătății. Alegând să participi online la acest atelier vei fi automat înscris și la bioguru.ro, de unde te vei putea dezabona oricând foarte simplu. 

Susține și tu Asociația Dr. Alecu prin redirecționarea celor 3,5% din impozit pe baza Formularului 230 gata completat pe care îl poți descărca de aici. Mai trebuie doar sa il completezi cu datele tale, să îl semnezi și daca nu ai timp să îl depui personal la ANAF, poți să îl aduci la atelier dacă vii personal sau să ni-l trimiți la Clinica Dr. Alecu din Târgu-Mureș în plic închis sau poți cere la telefon adresa de email și ne ocupăm noi de depunere, până în 24 mai. Asociația Dr. Alecu și Clinica Dr. Alecu se angajează să nu folosească și să nu stocheze datele tale personale de pe Formularele 230, ele vor fi înaintate doar către serviciul ANAF specializat pentru redirecționarea impozitelor.